Wat Wij Bieden

Als ervaringsdeskundige op het gebied van oudermishandeling begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om hulp te krijgen wanneer je in deze vervelende situatie zit. Vaak zijn we als ouder al bezig met het regelen van allerlei vormen van hulp voor onze kinderen, en dat is heel goed. maar heb jij ook hulp voor jezelf? Iemand die met jou mee denkt en jou ondersteunt op moeilijke momenten?

Ik denk dat het ook heel belangrijk is dat jij hulp krijgt. Dat je iemand hebt die naast jouw zijde staat om jou te ondersteunen wanneer het even niet zo lekker loopt of wanneer je vragen hebt. Misschien moet je wel moeilijke gesprekken aangaan bij hulpverlenende instanties en kan je daar wel hulp bij gebruiken van een onafhankelijk iemand. Of misschien is het fijn om met iemand te sparren wanneer het thuis weer eens vreselijk mis is gegaan, wanneer je aan jezelf twijfelt of het even allemaal niet meer ziet zitten.

De Hulp Die Ik Kan Bieden

Ik hoor van veel ouders dat ze deze hulp graag willen, maar dat ze niet weten waar ze deze hulp kunnen vinden. Veel ouders staan er alleen voor. Ze durven niet te praten over wat er thuis gebeurt vanwege schaamte of schuldgevoelens, waardoor ze alleen blijven tobben met de problemen thuis, met als risico dat de problemen alleen maar erger worden. Daarom wil i gratis en vrijblijvend ouders helpen met het proberen te vinden van de juiste begeleiding in de regio waar ze wonen. Want elke ouder verdient de juiste begeleiding en ondersteuning.

Wil jij graag ondersteuning stuur dan een email via het contact formulier en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Je hoeft dit niet alleen te doen!