Lotgenoten

Op deze website willen we graag ruimte bieden voor verhalen van ouders die geweld hebben ervaren. We moedigen ouders aan om hun verhalen te delen, als ze zich daartoe comfortabel voelen. Door hun ervaringen te delen, kunnen andere ouders zich realiseren dat ze niet alleen zijn in hun ervaringen en uitdagingen. Het kan hen aanmoedigen om hulp te zoeken, steun te vinden en stappen te zetten naar herstel.

We nodigen je uit om je aan te sluiten bij onze besloten facebook groep! Hier bieden we een veilige en vertrouwelijke ruimte voor iedereen die hierbij betrokken is. We moedigen openheid en respect aan, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen in onze zoektocht naar een geweldvrije omgeving voor ouders en kinderen.

Klik op het Facebook icoon om je bij onze privé groep aan te melden, of zoek in de Facebook zoekbalk naar “Lotgenoten Kind- Oudermishandeling. Je bent niet alleen!”.

Deel Je Verhaal

Verhalen van lotgenoten zijn van onschatbare waarde bij het begrijpen en ondersteunen van ouders die geweld hebben ervaren. Het delen van jouw persoonlijke verhalen creëert ruimte voor empathie, herkenning en begrip. Hierdoor kunnen anderen zich identificeren met jouw ervaringen en beseffen dat ze niet alleen staan in hun strijd. Het kan ouders ook het gevoel geven dat ze gehoord worden en dat er hoop is voor herstel.

Als je geïnteresseerd bent om je verhaal te delen, neem dan contact met ons op. We willen een veilige en ondersteunende ruimte creëren waar ervaringen kunnen worden gedeeld en waar ouders elkaar kunnen steunen.

Let op: Het delen van persoonlijke verhalen kan gevoelig zijn, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verhalen op een respectvolle en vertrouwelijke manier worden behandeld. We respecteren de privacy en anonimiteit van degenen die ervoor kiezen om hun verhaal te delen.